Grill & rum boutique

Overweldigende oase van verfijning en smaak

Openingsuren :
Vrijdag en zaterdag ; 10.00-17.00 uur
Zondag 10.00-13.00 uur

Iedere dag van de week kunnen wel bestellingen afgehaald worden .

In onze winkel in Wingene ontvangen we u graag voor de fijnste barbecue-specialiteiten en een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen en -spirits. Ook hier is de passie voor vuur en grillen niet ver te zoeken. Naast de zorgvuldig geselecteerde kruiden bereiden we ook heel wat eigen sauzen en garnituren om uw barbecue thuis op smaak te brengen.

bekijk hier onze afhaalmenu's

beenhouwerietje

Heerlijk om te geven én te krijgen

Op zoek naar een origineel cadeau-idee barstenvol smaak? Bij the Grill & rum boutique stellen we uw geschenk op maat samen. Een heerlijke rum, een elegante wijn, al dan niet in combinatie met huisbereide lekkernijen,… voor elke liefhebber van verfijning en culinair genot hebben we een passende verrassing in huis.

Charles Boutique bij 't Beenhouwerietje

Charles Dark Rum

Ontdek zeker ook onze eigen dark rum! Gerijpt op eiken vaten, onder pure BBQ-houtskool verrast deze 40° bruine rum vriend en vijand met z’n volle zoute-caramel smaak en robuuste, rokerige afdronk. Een pure krachtpatser, de sterkhouder van uw cocktail, de smaakmaker bij het aperitief of na een lekker maal, Charles Dark Rum brengt elke gelegenheid op smaak!

Kom gerust eens langs om al onze delicatessen te ontdekken!

Charles Dark Rum bij 't Beenhouwerietje